Google

Lucrare penala pentru transportul pestelui fara documente legale

Written on:martie 11, 2014
Comments
Add One

pestePolitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au depistat pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice de prevenire a faptelor de braconaj piscicol, intr-un autoturism condus de catre un barbat cu dubla cetatenie cantitatea de 35 kilograme de peste, fara documentele legale.

La sfarsitul saptamanii trecute, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice de prevenire a faptelor de braconaj piscicol, au oprit pentru control in zona Bazinul Nou, un autoturism marca Volkswagen, condus de P.T. cu cetatenie romana si R. Moldova, in care se afla ca pasagera, o femeie din R. Moldova, M.C. in varsta de 62 ani.

Ca urmare a verificarii portbagajului autoturismului, politistii de frontiera au descoperit cantitatea de 35 kilograme de peste specia crap, pe care femeia a declarat ca l-a achizitionat, dar pentru care nu are documente legale.

Pestele in valoare de 500 lei a fost predat Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Galati, iar numitei M.C. i-a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de detinerea, transportul, sau comercializarea fara documente legale a pestelui, icrelor ori produselor din peste obtinute din pescuit.

Leave a Comment