Google

Lucrare penala pentru colectarea si revanzarea tigarilor de contrabanda

Written on:iunie 21, 2014
Comments are closed

tigari contrabanda Siret1Politistii de frontiera galateni au descoperit peste 2.500 de tigarete de contrabanda intr-o societate comerciala, administratorul acesteia ocupandu-se cu colectarea si revanzarea acestora in vederea obtinerii unui profit.

In data de 19 iunie a.c., politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea, impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati si un reprezentant al Directiei Regionale Vamale Galati, avand la baza valorificarea unor informatii au efectuat un control inopinat la punctul de lucru  al unei societati comerciale din localitatea Ganesti.

Activitatea s-a desfasurat in prezenta administratorului societatii, un cetatean roman, in varsta de 31 de ani, despre care politistii de frontiera aveau date ca are ca preocupare colectarea si revanzarea la un pret mai mare a tigaretelor.

In urma efectuarii controlului politistii de frontiera au descoperit cantitatea de  2.560 tigarete de diferite marci cu timbru de acciza R. Moldova.

Barbatul a declarat ca a achizitionat in mai multe randuri tigaretele de la diferite persoane care tranzitau localitatea Ganesti, avand intentia de a obtine un profit prin revanzarea la un pret mai mare catre localnici.

Tigarile in valoare de 312 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, politistii de frontiera intocmind pe numele barbatului lucrare penala, pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Cercetarile continua in vederea stabilirii cu exactitate a modului de savarsire a infractiunii.

Sorry, the comment form is closed at this time.