Google

Lucrare penala pentru braconaj intocmita de politistii de frontiera galateni

Written on:martie 25, 2014
Comments
Add One

IMG1Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice de combatere a braconajului piscicol, un bărbat care pescuia comercial şi reţinuse în plasă ştiucă, peşte care la această dată se află în perioadă de prohibiţie.

În data de 24 martie a.c. în jurul orei 10.30, poliţişti de frontieră gălăţeni l-au depistat pe cetăţenul român F. C., în vârstă de 49 de ani în timp ce pescuia comercial pe canalul Lunca, dintr-o barcă din fibra folosind o plasă de pescuit din aţă cu care a capturat peşte, specia ştiucă.

Plasa de pescuit în valoare de 500 lei a fost ridicata în vederea confiscării, iar cantitatea de peşte a fost predată D.S.V.A. Galaţi.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni i-au întocmit cetăţeanului lucrare penala pentru săvârşirea infracţiunii de pescuit comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie.

Leave a Comment