Google

Logan declarat furat din Bucureşti descoperit la Albiţa

Written on:martie 19, 2014
Comments
Add One

Logan furatPoliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa au descoperit la controlul de frontieră un autoturism Dacia Logan care figura ca fiind declarat furat din municipiul Bucureşti.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa / I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din România, conducând un autoturism marca Audi ce tracta pe o platformă un autoturism Dacia Logan, cetăţeanul român Gheorghe B. Acesta era însoţit de românul Vitalie B., în vârstă de 25 ani, presupusul posesor al autoturismului tractat.

La controlul de frontieră lucrătorii noştri au constat că există diferenţe între seria poansonată pe şasiu şi cea din computerul autoturismului, fapt pentru care au procedat la efectuarea unor verificări specifice. În urma verificărilor lucrătorii noştri au stabilit că autoturismul în cauză figurează ca fiind declarat furat de pe raza municipiului Bucureşti.

Poliţiştii de frontieră au informat lucrătorii Serviciului Furturi Auto din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti, instituţia care a documentat dosarul de furt.

Autoturismul în valoare de 8.360 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării şi definitivării cercetărilor.

Leave a Comment