Google

Legea e mai blanda cu talharii: n-a ajuns dupa gratii dupa ce a talharit o copila!

Written on:august 12, 2014
Comments
Add One

talhar pe strPolițiștii au reușit identificarea unui bărbat de 45 ani, din comuna Costești, care a tâlhărit o minoră de 15 ani la începutul acestei luni.

La data de 02.08.2014, polițiștii Postului de Poliție Viișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră în vârstă, de 15 ani, din satul Văleni, comuna Viișoara, a fost deposedată de suma de 330 lei, în timp ce se deplasa din satul Halta Dodești spre localitatea de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au stabilit că în ziua respectivă, minora a mers în municipiul Bârlad, unde a scos bani de la un bancomat. În momentul în care trenul a ajuns în gara Banca, în compartimentul în care se afla a intrat un bărbat care a acostat-o. Minora nu a dat curs discuției, coborând din tren la Halta Dodești, după care s-a deplasat spre satul Văleni. Când a ajuns într-o zonă izolată, a fost ajunsă din spate de către bărbatul care o abordase în tren. Acesta a împins-o pe sol, după care a amenințat-o și i-a solicitat acesteia bani, minora înmânându-i 330 lei, după care aceasta a fugit spre casă.

Polițiștii au reușit identificarea celui în cauză, în persoana lui S. Eugen, de 45 ani, din satul Chițcani, comuna Costești. Bărbatul a fost prezentat în ziua de 08.08.2014 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad.  Față de S. Eugen a fost luată măsura controlului judiciar pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Leave a Comment