Google

Leadership de vacanță

Written on:iulie 26, 2020
Comments
Add One

Programele de leadeship profesioniste îi învață pe beneficiarii acestor traininguri că libertatea democratică poți să ți-o respecți prin respectarea regulilor de autoprotejare a sănătății tale învățate acasă sau printr-o lege promulgată pentru sănătatea și protecția cetățenilor. Respectând regulile stabilite de specialiști se pot desfășura activități educaționale în beneficiul sănătății și în respect față de permisibilitățile legislației.

??

Așa cum este binecunoscut, preocuparea pentru activitățile de timp liber este o prioritate pentru formatorii Programului de leadership Kasta Morrely. Activitățile fizice sunt considerate de specialiști printre cele mai eficiente și la îndemâna tuturor pentru a îmbunătăți starea de sănătate, susținere a creșterii armonioase a copiilor și dezvoltarea unor abilități fundamentale de mișcare și construcție a relațiilor sociale.

Astfel, pentru luna în curs Programul de leadership Kasta Morrely include o serie de activități care să contribuie la dezvoltarea caracterului, menținerea sănătății și adoptarea unui comportament specific oamenilor de reușită. Această periodă implică noi metode de educație non-formală adaptate la  formarea în rândul participanților a sentimentului de libertate prin respectarea regulilor de protejare a lor și a celor din jurul lor.  Beneficiile activităților fizice pentru sănătate sunt cunoscute tuturor, poate însă mai puțin cunoscut este faptul că mișcarea fizică menține intelectul tânăr și agil. Una din modalitățile cele mai eficiente de a-l antrena este efectuarea de mișcări fizice complexe și exerciții coordonate. Cu cât mișcările sunt mai complexe și mai dificile, cu atât mai mari sunt beneficiile comunicării dintre minte și fizic prin contribuția efectivă la formarea de noi conexiuni neuronale. Astfel, programul adresat copiilor participanți la Programul de leadership Kasta Morrely include un pachet complex de activități și exerciții structurate pe mai multe sesiuni pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Pe această cale coordonatorii și specialiștii multi-calificați implicați în implementarea Programului de leadership Kasta Morrely adresează mulțumiri reprezentanților Primăriei Municipiului Iași pentru interesul și suportul constant acordat societății civile competitive în activități dedicate dezvoltării și bunăstării membrilor comunității ieșene în general și în special, în cazul de față, celor mai tineri membri ai comunității care se pot bucura în această perioadă de activitățile organizate la Baza sportivă de la Ciric.

Pentru luna august programul include tradiționalul ”Cantonament estival de leadership Kasta Morrely”. Din agenda acestuia fac parte activități educative precum: Teatru de modă®, dans sportiv, norme de politețe și eleganță comportamentală, concursuri educative, spectacole de evaluare finală.

Pentru cei interesați să beneficieze pe durata vacanței de vară de programe educaționale atractive prin utilitatea lor pentru evoluția sănătoasă a copiilor, coordonate de specialiști multi-calificați pentru această activitate specială, pot accesa paginile de facebook ale Asociației Kasta Morrely și Programului de Leadership pentru Copii Kasta Morrely Kids.

Leave a Comment