Google

La Vaslui fiecare merge pe unde vrea

Written on:noiembrie 4, 2014
Comments
Add One

Vaslui imag centruUn pieton a suferit vătămări corporale, fiind lovit de un autovehicul în timp ce traversa strada prin loc nepermis.

În această dimineaţă, la numărul de urgenţă 112, am fost sesizaţi despre producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Vaslui. Cercetările au fost efectuate la faţa locului de către poliţiştii Biroului Rutier Vaslui, care au stabilit împrejurările în care a avut loc accidentul.

În timp ce B.Mihai, în vârstă de 32 ani, domiciliat în comuna Dragomireşti, conducea o autoutilitară din direcţia Crucea Gării către Crasna, a acroşat un pieton în vârstă de 51 ani, domiciliat în comuna Olteneşti. Acesta din urmă se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar, afirmând că intenţiona să ajungă în staţia de autobuz aflată pe sensul opus.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost diagnosticată cu „policontuzii, fractură arc costal”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţia Rutieră atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducător auto sau de pieton, cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

Leave a Comment