Google

La un pas de o adevărată tragedie

Written on:mai 25, 2015
Comments are closed

politie rutieraDoi conducători auto au suferit vătămări corporale, în urma implicării într-un accident de circulaţie produs pe D.N. 24, în afara localităţii Codăeşti.

Luni 25 mai, pe D.N 24, în afara localităţii Codăeşti, a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autovehicule.

Poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui au efectuat cercetarea la faţa locului şi au stabilit următoarele: I. Eugen, în vârstă 39 ani, din municipiul Bucureşti, a condus un autovehicul din direcţia Vaslui către Iaşi. Într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de I. Florin, de 38 ani, din municipiul Ploieşti. După impact, primul autovehicul a ieşit în afara părţii carosabile, iar la cel de-al doilea autovehicul a izbucnit un incendiu, care a fost stins de pompieri.

Conducătorii auto au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. I. Florin a fost diagnosticat cu „fractură stern”, iar I. Eugen cu „politraumatism prin accident rutier”.

Poliţiştii au testat cu aparatul alcooltest conducătorii auto, rezultând faptul că aceştia nu au consumat băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto prudenţă sporită, să ţină seama de valorile traficului şi de condiţiile climaterice. Căldura prognozată şi pentru zilele următoare impune atenţie specială pentru cei aflaţi la volan, motiv pentru care recomandăm păstrarea cu stricteţe a distanţei în mers, viteză redusă şi odihnă înainte de a porni într-o deplasare mai lungă.

Sorry, the comment form is closed at this time.