Google

La numai 20 de ani a omorât 2 oameni

Written on:septembrie 24, 2019
Comments
Add One

Poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui au reţinut un bărbat în vârstă de 20 ani, din Huși,  județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au probat activitatea infracțională  a unui bărbat în vârstă de 20 ani, din Huși, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 09/10 octombrie 2018 în timp ce bărbatul bănuit conducea un autoturism înmatriculat în județul Iași, pe DN24A, din directia Murgeni spre Huși, pe un sector de drum situat în afara localităţii, în momentul în care a ajuns la KM 71+ 750 m, într-o curbă deosebit de periculoasă, spre stânga, semnalizată cu indicator de curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcției de deplasare și după ce a rulat pe terenul din apropiere s-a rasturnat în afara părții carosabile, într-o ravena adânca de aproximativ 5 metri.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul a doi bărbați, în vârstă de 28 de ani din Oltenești, județul Vaslui, respectiv 23 de ani din Huși, pasageri în autoturism și vătămarea bărbatului cercetat.

Leave a Comment