Google

La Dodești comunitatea cinstește valorile

Written on:decembrie 3, 2019
Comments
Add One

Orice comunitate trăiește prin valorile pe care le crește. Unii își respectă și își cinstesc valorile alții le uită. Recent, la Dodești, în județul Vaslui a avut loc o manifestare deosebit de importantă pentru comunitate. Profesorul Universitar Emerit Doctor General în rezervă Victor T. Năstase, o personalitate a medicinei românești a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Dodești din județul Vaslui. Profesorul Năstase este născut în comuna Dodești. Aflat la o vârstă respectabilă, Prof. Univ. Emerit Dr. General (r) Victor T. Năstase își amintește mereu cu plăcere de copilăria petrecută la Dodești. După cum afirma inimoasa primăriță Loredana Cerbu, profesorul Năstase este de o modestie aparte pentru că așa e un om educat, pregătit și muncitor și își amintește bine copilăria pe aceste meleaguri, ba chiar și unele întâmplări din anii copilăriei.

Din aceste locuri cu istorie bogată s-au ridicat personalități de renume pentru că veșnicia s-a născut la sat, iar veșnicia se măsoară în personalități care fac cinste locurilor natale.

Prof. Univ. Emerit Dr. General (r) Victor T. Năstase s-a născut într-o familie de învățători. Tatăl Teodor și mama Ioana au format de-a lungul timpului zeci de generații de copii. Dacă ar fi mai multe exemple de acest fel societatea ar fi altfel.

Leave a Comment