Google

La doar 18 beat pe moped a intrat intr-un cap de pod

Written on:septembrie 15, 2014
Comments
Add One

betiv netDoi tineri au nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident de circulație ce a avut loc noaptea trecută pe raza comunei Dimitrie Cantemir. Tânărul care a condus mopedul implicat în accident este cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În noaptea de 14/15.09.2014, am fost sesizați la numărul de urgență 112 despre faptul că pe D.J. 244 B, pe direcția Dimitrie Cantemir – Poșta Elan a avut loc un accident de circulație în care a fost implicat un moped.

Polițiști ai Biroului Rutier Huși, Postului de Poliție Dimitrie Cantemir și specialiști criminaliști au efectuat cercetarea la fața locului și au stabilit următoarele:

B.Cristi, de 18 ani, din satul Gușiței, comuna Dimitrie Cantemir, a condus pe raza localității de domiciliu un moped neînregistrat. Într-o curbă la stânga, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod, ajungând în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui B.Cristi, care a fost transferat la o unitate medicală din municipiul Iași. De asemenea, R. Marian, de 16 ani, din satul Oțeleni, comuna Hoceni, pasager pe moped, a fost internat la Spitalul municipal Huși.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date privind conducătorii auto, polițiștii au constatat faptul că B.Cristi nu posedă permis de conducere pentru nico categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni la regimul circulației rutiere: vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Respectarea cu stricteţe a reglementărilor Codului Rutier, precum şi a măsurilor preventive de către toţi conducătorii auto oferă o bază de siguranţă pentru un trafic rutier fără evenimente neplăcute.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: