Google

La Berezeni: sărbătoarea copiilor-1 iunie

Written on:mai 28, 2014
Comments
Add One

IMG_6061Ziua de 1 iunie oferă an de an un prilej de mare bucurie, o întâlnire fericită a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atenţii şi cadouri, ci şi prin participarea împreună la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează încă un crâmpei din sufletul lor de copil.

Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia noastră, de a aprecia şi iubi.

Indiferent de motivul, de data şi denumirea sub care este marcată, Ziua Copilului este o sărbătoare care înseamnă veselie şi voie bună şi reprezintă, totodată, o zi în care adulţii sunt invitaţi să îi respecte pe copii mai mult, să îi facă fericiţi.

Centrul Cultural Anastasie Fătu Berezeni  organizează în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Berezeni, duminică 1 iunie începând cu orele 10,00 concursul artistic intitulat Number-one artists, cu premii-constând în diplome şi bani, care are şi un scop educaţional, cultural, de descoperire şi valorificare a tinerelor talente şi promovarea lor în competiţii externe. La finalul acestui concurs ansamblul folcloric Floarea din cosiţă al centrului cultural din localitate, coordonat de prof. Mihai Andon, va prezenta un spectacol de muzică şi dansuri populare, urmat, bineînţeles, de câteva ore de distracţie maximă pentru copii. Multumim pe aceasta cale sponsorilor acestei manifestări de suflet pentru copiii comunei noastre, dlui primar Iulian Miliare şi comisiei de cultură, învăţământ, sănătate din cadrul consiliului local Berezeni.

(Director Centrul Cultural Berezeni, prof. Mihai ANDON)

Leave a Comment