Google

La Bârlad a-nceput de ieri să cadă câte un bloc pe stradă!

Written on:februarie 11, 2015
Comments
Add One

barlad strada si doi cet lipind afise psdO bucată de tencuială s-a desprins de pe un bloc de locuinţe de pe strada Dreptăţii din municipiul Bârlad şi s-a prăbuşit pe trotuar.

Miercuri 11 februarie în jurul orei 10.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „ Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost sesizat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă -112 , că pe strada Dreptăţii nr 10, din municipiul Bârlad, s-a desprins o bucată de tencuială din zona etajelor superioare a blocului D1-8, avariind uşor un autoturism.

Deoarece exista riscul prăbuşirii şi a altor bucăţi de tencuială, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad.

Militarii au acţionat, cu ajutorul autospecialei de intervenţie şi salvare de la înălţime, pentru degajarea elementelor de construcţie (tencuială) ce prezenta risc de prăbuşire. Cel mai probabil bucata de tencuială s-a desprins ca urmarea topirii zăpezii şi ploilor care au măcinat tencuiala blocului. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Leave a Comment