Google

La 25 de ani a violat o batrana de 76 ani

Written on:februarie 19, 2014
Comments
Add One

catuse arestatiUn bărbat de 25 ani din comuna Dumești a fost reținut de către polițiști pentru 24 ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă .

La data de 18.02.2014, la ora 22.42, am fost sesizați prin apel la 112 de către o femeie de 76 ani, din satul Dumeștii Vechi, comuna Dumești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol. Deplasându-se la fața locului, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au stabilit următoarele:

În aceeași seară, în jurul orei 22.00, N. Marius, de 25 ani, din comuna Dumeşti, a pătruns fără drept în locuința părții vătămate. I-a aplicat mai multe lovituri, după care a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Femeia a reușit să părăsească imobilul, după care a sesizat polițiștii. Aceștia  l-au identificat pe tânăr și l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore, urmând să-l prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

N. Marius este cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni similare, fiind liberat din penitenciar în luna iulie 2013.

Leave a Comment