Google

L-a bătut pentru un telefon

Written on:octombrie 23, 2019
Comments
Add One

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 20 ani, din comuna Ibănești,  județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui tânăr  de  20 ani, din comuna Ibănești, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În ziua de 21 octombrie a.c., ora 10:00,  polițiștii au fost sesizați verbal de  către un tânăr de 19 ani, din comuna Ibănești, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în seara zilei de 16.10.2019,  în timp ce se deplasa pe un drum public comuna Ibănești, a fost agresat fizic de un tânăr din aceeași localitate și deposedat de telefonul mobil.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 16.10.2019, ora 22:00, persoana vătămată se deplasa cu bicicleta pe un drum public, iar la ieșirea din localitate, a fost întâmpinat de un bărbat de 20 de ani care l-a împins de pe bicicletă, și ulterior l-a lovit în zona feței, reușind totodată să îi sustragă telefonul mobil.  Persoana bănuită a plecat de la locul faptei însă, după aproximativ 400 metri, a fost ajuns de tânărul agresat, care a solicitat înapoierea telefonului mobil. Tânărul de 20 ani a respins acuzația, continuând să-l lovească.

Leave a Comment