Google

Iohanis încalcă Constituția, iar opoziția joacă la ruletă stabilitatea țării

Written on:octombrie 8, 2019
Comments
Add One

Ce fel de țară este România? Președintele minte cu nerușinare și îndeamnă oamenii să se omoare între ei, iar <<curatul>> politician Rareș Bogdan a găsit soluția pentru toate neajunsurile poporului: trotineta electrică.

În ce țară trăim? Președintele României a încălcat Constituția în mai multe rânduri, dar ultima dată grav, mai ales că afectează siguranța cetățeanului și stabilitatea țării, veniturile românilor, dezvoltarea în ansamblu care a început greu, după aproape 3 decenii, din cauza guvernelor pline de hoți, dar și imaginea României în străinătate. Europa tace. Motivul e simplu. Nea Klaus e președintele pus de nemți. Tot el va câștiga alegerile de anul acesta și va mai servi intereselor străine încă cinci ani. E o problemă însă când încerci de mai multe ori să blochezi activitatea guvernului, adică să creezi haos în țară. E o problemă pentru români că pe nemți sau pe alți europeni puțin îi interesează de veniturile românilor și nivelul de trai de aici. Mai mult de atât Europa vrea ca românii să fie din ce în ce mai săraci pentru ca să lucreze în țări europene pe lefuri de mizerie în raport cu cetățenii acelor țări.

Ultimul discurs al președintelui Iohanis a fost plin de ură și mincinos de la un capăt la altul. Abia aștept ziua de joi să cadă guvernul, spunea recent la Iași președintele Klaus Iohanis, pentru a scăpa de ciuma roșie, iar noi să ne apucăm să construim. Ce a construit Iohanis până acum din fotoliul de președinte? A blocat activitatea guvernulului pentru ca oamenii neinformați să acuze de toate relele pe cei de la putere. De 3 ani în România se aud numai înjurături, numai „jos guvernul”, numai stat de drept, iar cel care înjură mai tare încalcă fără vreo jenă Constituția. Ce fel de țară e România? O țară frumoasă, bogată dar păcat că-i locuită?

Despre guvernul trotinetă citiți în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment