Google

Infracţiuni la regimul rutier constatate la P.T.F. Albiţa

Written on:februarie 16, 2015
Comments are closed

vama albitaPoliţişti de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul specific o persoană care conducea un autoturism pentru care a prezentat la control un document fals.

În data de 15 februarie a.c., ora 22.40 în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei persoana cu dublă cetăţenie, română şi R.Moldova, Andrian M., în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea autocolantului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, acesta fiind fals.

În legatură cu cele constatate, Andrian M. a declarat că la solicitarea unui prieten a condus autoturismul pe ruta Italia – România şi nu a avut cunoştinţă despre faptul că stickerul care atestă inspecţia tehnică aplicat în certificatul de înmatriculare ar fi fals.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Sorry, the comment form is closed at this time.