Google

Infracţiuni la regimul circulaţiei constatate de poliţiştii de frontieră vasluieni

Written on:noiembrie 24, 2014
Comments
Add One

Pol frontiera tigari seat oprit in drumPoliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa / I.T.P.F. Iaşi au intocmit lucrări penale pe numele a doi bărbaţi care au prezentat la controlul specific documente false.

*In data de 23 noiembrie a.c., in jurul orelor 11.30 in P.T.F.Albiţa/I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Vitalie D., cetăţean din Republica Moldova, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Renault Megane şi o remorcă marca Sacar.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea autocolantului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru remorcă, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta nu indeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

In legătură cu cele constatate, Vitalie D., a declarat nu are cunoştinţă despre faptul ca autocolantul, care atestă efectuarea inspecţiei tehnice, ar  fi fals sau falsificat.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de uz de fals.

* In jurul orelor 15.30 in acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei cetăţeanul roman Dănuţ T., conducand  un autoturism marca Volkswagen Sharan, inmatriculat in Bulgaria.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului şi a certificatului de inspecţie tehnică periodică, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice ocazie cu care au constatat că acestea nu indeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

In legătură cu cele constatate, numitul Dănuţ T., a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean din R. Moldova şi nu are cunoştinţă că documentele ar fi false.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulaţie in Romania.

Leave a Comment