Google

Informatica Economică este împreună pentru un zâmbet!

Written on:decembrie 9, 2018
Comments
Add One

În fiecare an, studenții de la specializarea Informatică Economică, anulal III-lea, în parteneriat cu Facultatea de Economie și AdministrareaAfacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, organizeazăLicitația Caritabilă „Și mIE îmi pasă”, în amintirea profesorului John Brava.Tradiția acestei campanii a luat naștere la 7 ani după nefericita pierdere adomnului profesor, fiind o formă prin care acesta să trăiască în continuare în sufletelecadrelor didactice cărora le-a fost coleg, dar și în cele ale studenților,acesta fiind recunoscut pe parcursul vieții pentru dărnicia șibunătatea de care dădea întotdeauna dovadă.
Astfel, la cea de a XI-aediție alicitației,studențiidoresc să continue această tradiție, aducând un sprijinfinanciar lui Eric, un copil foarte dorit, dar cu care soarta nu a fost tocmaiprietenoasă. La numai câteva luni după naștere, părinții auobservat o întârziere motorie, care se agrava odată cu trecerea timpului. Înurma controalelor medicale, s-a constatat faptul că Eric suferea de icterfiziologic sever, care s-a transformat rapid în icter nuclear. 
De aceea, dorințastudențilorde la Informatică – Economică este să îl ajute pe Eric să ducă o viațănormală, prin sprijinirea financiară a familiei sale pentru tratamentele șiterapiile de care micuțul are nevoie, care se desfășoară atât în centremedicale din România, cât și din străinătate. 
În preajma Crăciunului,să fim solidari și să contribuim cu toții pentru ca starea luiEric să se îmbunătățească! Vă așteptăm pe data de 11 decembrie, în amfiteatrul B5, de la ora 18:00,pentru a îndeplini un vis!

Leave a Comment