Google

Inca un „gainar” din Barlad dupa gratii

Written on:decembrie 7, 2014
Comments
Add One

Barlad imag orasUn bărbat de 28 ani, din municipiul Bârlad, aflat sub control judiciar, a fost reţinut de către poliţiştii de investigaţii criminale bârlădeni pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad l-au reţinut pe E. Ionel, de 28 ani, din municipiul Bârlad. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt, întrucât în după-amiaza de 25 noiembrie a.c., tânărul a sustras bunuri în valoare de 45 lei dintr-un magazin, fiind depistat în flagrant de personalul de pază.

Ionel a mai fost cercetat în acest an de poliţiştii de investigaţii criminale pentru furtul a două telefoane mobile dintr-un restaurant pe care le-a vândut unei persoane din zona Pieţei Agroalimentare din municipiul Bârlad. De asemenea, acesta a fost cercetat şi pentru faptul că a sustras mai multe produse dintr-o societate comercială de pe strada Primăverii din municipiul Bârlad. Prejudiciul creat în urma săvârşirii celor două infracţiuni este de 975 lei. În luna aprilie a.c., faţă de E. Ionel a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru furt, fiind liberat din penitenciar în cursul lunii februarie a.c..

Pe 5 decembrie E. Ionel a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

Pentru a preveni comiterea de furturi, poliţiştii recomandă angajaţilor societăţilor comerciale atenţie sporită la persoanele care hoinăresc prin magazin în mod „dezinteresat” şi urmăresc doar vigilenţa celor care supraveghează! De asemenea, uşile zonelor administrative şi birourilor din spaţiile comerciale trebuie asigurate în mod corespunzător! Nu trebuie păstrate sume mari de bani în casele de marcat, iar în cazul în care în societăţile comerciale există camere de luat vederi, este foarte importantă monitorizarea permanentă a acestora! Infractorii pot fi depistaţi chiar la momentul comiterii furtului!

Leave a Comment