Google

În loc să reducă mai inventează niște posturi ca să mai aibă niste funcții de împărțit!

Written on:martie 22, 2021
Comments
Add One

Jurnalistul Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii România 9 de la TVR critică planurile coaliției de guvernare pentru conducerea televizunii publice. Cristache se referă la intenția de a se „sparge” funcția de președinte director general al TVR în două funcții: președinte și director general.

„Logică de guvernare! În plin avânt de reformare a statului, de subțiere a aparatului, de eficientizare, de… toate lozincile lor de campanie, băieții ăștia în loc să reducă, mai inventează niște posturi ca să mai aibă niște funcții de împărțit! Ca și aia cu prefecții! Începem depolitizarea cu puțină politizare!”, scrie Ionuț Cristache pe Facebook.

Funcția actuală de președinte director general a TVR va fi „spartă” în două. Astfel, postul public va avea separat un președinte al Consiliului de Administrație și un director general. Aceeași situație va fi și în cazul radioului public. Legea de organizare și funcționare a TVR și SRR ar urma să fie modificată în două săptămâni. În prezent, la TVR funcția de președinte-director general este ocupată de Doina Gradea. Georgică Severin este șeful Radioului public.

Leave a Comment