Google

In judetul Vaslui se fura ca-n codru!

Written on:aprilie 2, 2014
Comments
Add One

hoti arestati si mas de polPatru tineri sunt cercetați de polițiști în două dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat. Bunurile sustrase din locuințe au fost recuperate în totalitate de polițiști.

– Polițiștii Postului de Poliție Zorleni efectuează cercetări față de trei minori care au sustras un laptop dintr-o locuință, din satul Popeni, comuna Zorleni.

Sesizarea a fost primită la numărul de urgență 112, în data de 25.03.2014, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-o locuință, în ziua respectivă, iar de pe o masă au sustras un laptop, în valoare de 1.400 lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați Z. Marian, de 16 ani, R.Petru, de 15 ani și U.M., de 15 ani, toți domiciliați în satul Popeni, comuna Zorleni.

În ziua respectivă, aceștia au observat faptul că în locuința respectivă nu se aflau persoane și s-au hotărât să intre în imobil. În timp ce U.M. vorbea cu fiul proprietarului pe un drum din localitatea de domiciliu, ceilalți doi minori au pătruns în una din camere, pe o ușă neasigurată.

Ulterior, Z.Marian s-a deplasat în municipiul Bârlad și a vândut laptop-ul unei persoane, pentru suma de 500 lei. Polițiștii Postului de Poliție Zorleni au recuperat bunul sustras și l-au predat persoanei vătămate.

Cei trei sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Un bărbat, din municipiul Bacău a sesizat polițiștii Postului de Poliție Ivănești, cu privire la faptul că din locuința pe care o deține în satul Albina, comuna Ivănești  i-au fost sutrase bunuri.

Polițiștii Posturilor de Poliție Ivănești și Poienești au demarat cercetări cu privire la aspectele sesizate și l-au identificat pe N.Ionuț, de 18 ani, domiciliat în satul Bleșca, comuna Ivănești. Acesta a pătruns în noaptea de 26/27.03.2014 în locuința respectivă, în momentul în care proprietarul nu se afla în imobil. Din interior a sustras două generatoare de curent electric, două hamuri, o gură de ham, două topoare, o secure, o butelie de aragaz. Bunurile au fost recuperate de polițiști și urmează a fi predate persoanei vătămate.

N. Ionuț este cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Leave a Comment