Google

In arest preventiv pentru tentativa de viol

Written on:mai 5, 2014
Comments
Add One

teren arabilPoliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinut un tânăr care a încercat să întreţină raporturi sexuale prin violenţă cu o femeie în vârstă de 40 ani. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă, fiind condus în arestul inspectoratului.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au efectuat cercetări într-un dosar penal pentru a stabili activitatea infracțională a lui P.Radu, de 19 ani, domiciliat în satul Chersăcosu, comuna Stănilești.

Cercetările au fost demarate de polițiști în seara de 26 aprilie a.c., în urma unei sesizări referitoare la faptul că o femeie în vârstă de 40 ani, domiciliată în satul Ghermănești, comuna Drânceni, a fost victima unei tentative de viol.

Poliţiştii au efectuat cercetări, stabilind faptul că în seara respectivă femeia se deplasa către localitatea de domiciliu pe un drum agricol. A fost urmărită de P.Radu, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. În momentul în care au ajuns într-o zonă izolată, bărbatul a ameninţat victima cu acte de violenţă, în scopul de a întreţine raporturi sexuale. În momentul în care femeia a refuzat, bărbatul a lovit-o, însă cu toate acestea persoana vătămată a reuşit să scape. A fost urmărită de P.Radu, iar pentru a scăpa de acesta l-a muşcat şi apoi a fugit.

P. Radu a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi și a dispus arestarea preventivă a bărbatulului pentru o perioadă de 30 zile.

Leave a Comment