Google

Împăratul gunoaielor

Written on:ianuarie 8, 2014
Comments
Add One

Teatru de papusi BT regele gunoaielorDuminică la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoşani! În această duminică, de la orele 11 şi 12,30, vă aşteptăm la spectacolul „Împăratul gunoaielor”. Textul a fost scris de Victor Cilincă, câştigător al Concursului de dramaturgie pentru copii şi Tineret „Vasilache”, ediţia I. Regia artistică: Marius Rogojinschi, scenografia: Mihai Pastramagiu, muzica: Constantin Panaite.

Distribuţia:  Florin  Iftode, Mihaela Ştempel, Claudiu Gălăţeanu, Anamaria Chelaru, Ibica Leonte şi Cristinel Onofrei

Spectacolul Împăratul gunoaielor ne reaminteşte faptul că atunci când  te laşi convins de către o altă persoană de a deveni altceva decât cine eşti pentru a-i servi acestuia interesele, lucrurile se termină prost. După toate peripeţiile gunoierului ajuns împărat, rang ce îi aduce doar necazuri, acesta revine din nou, fericit, la condiţia sa de gunoier, trăgând o concluzie moralizatoare: „Decât un împărat rău, mai bine un gunoier bun” (Marius Rogojinschi).

Spectacolul, cu actori şi păpuşi, este recomandat copiilor peste 7 ani!

Aşadar, duminică 12 ianuarie 2014, sunteţi aşteptaţi la spectacolul „Împăratul gunoaielor”, spectacol care a fost pus în scenă în data de 1 decembrie 2013.

Preţul unui bilet de intrare la spectacol este de 6 lei.

Rezervări  la tel.: 0756084651 / 0231514353

Mai multe informaţii pe  facebook.com/Teatrul.Vasilache.Botosani; www.teatrulvasilache.ro

Leave a Comment