Google

Ieșenii puteau pleca de la Cluj cu toate cele trei puncte puse în joc

Written on:octombrie 22, 2018
Comments
Add One

N-a fost să fie. Mai cu ajutorul arbitrilor, mai cu niscaiva greșeli, Poli Iași a pierdut un meci pe care-l putea câștiga destul de ușor. Ieșenii sunt la a treia înfrângere consecutivă. Nu-i o tragedie, pentru că formația din Dealul Copoului a arătat că joacă fotbal. CFR Cluj a câștigat vineri cu Poli Iași, 1-0, dar echipa nu a făcut cel mai strălucit meci. Acest lucru a fost recunoscut chiar de către tehnicianul campioanei, portughezul Toni Conceicao.

Meciul s-a jucat până-n ultima secundă. În minutul 94 Arlauskis salvează din nou. Lituanianul a respins în corner șutul lui Mihalache. Cu un minut mai devreme Qaka a șutat puternic de la 30 de metri, dar Arlauskis se întinde și respinge în corner.

Golul victoriei clujenilor a fost marcat de Andrei Mureșan, în minutul 19.

Ieșenii au jucat cu: Rusu – Rus, Mihalache, Cioinac, Sin – Qaka, Bekui (Platini ’46) – Petre, Flores (Bădic ’82), Sanoh (Aguinaldo ’61) – Enoh. Antrenor: Flavius Stoican

Au primit cartonașe galbene Ioniță ’58, Deac ’73, Culio ‘82, Arlauskis ’90^3. În tabăra gazdelor a venit numai un cartonaș galben. Asta spune multe. Pe larg în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei de miercuri 24 octombrie 2018.

Leave a Comment