Google

IEȘEANCA DIANA CÎRDEI ESTE MISS ROMÂNIA 2014

Written on:decembrie 9, 2014
Comments
Add One

Diana Cirdei - Miss Romania 7În perioada 1 – 6 decembrie, la Ambasad’Or Events & Leisure a avut loc Bucharest Fashion Week, cunoscut ca cel mai important festival de modă din România.

În data de 5 decembrie s-a desfășurat finala concursului Miss România 2014. Anul acesta marele titlu Miss România a fost câștigat de ieșeanca Diana Cîrdei.

Miss România 2014 Diana Cîrdei se bucură de o frumusețe rară, calificări în domeniul modei și este cunoscută pe plan internațional ca „manechinul cu ochii de aur”. Diana Cîrdei este director Kasta Morrely, are  19 ani, dimensiuni 86-60-88 și 1.78 metri înălțime.

Coroana Miss România 2014 completează portofoliul de succes al Dianei Cîrdei care cuprinde: participarea la Cannes Film Festival, prezentări pentru branduri internaționale și designeri precum Guess, Etro, Walid Atallah (Liban), Antonio Urzi (designer Lady Gaga), Giada Curti (Italia), Tina Arena, Kasta Morrely, Nino Lettieri, Gianni Sapone, Luigi Gaglione, Marina Mansanta, Bozard, Marilyn Poland, Marina Micanovic, Nada Koljensic, Vero Milano, Natascia Casu (Elveția) etc. și alte titluri câștigate la Miss Litoral, Top Model România, Model Awards Black Sea ș.a.

Cu ocazia acestui concurs câștigătoarea Miss România Diana Cîrdei a primit numeroase premii în valoare de peste 25.000 de euro, dintre care menționăm o vacanță all inclusive pentru o săptămână pe Coasta de Azur, o vacanță în Poiana Brașov de sărbători, o rochie de lux Harmont & Blane, încălțăminte Mineli Boutique, un colier cu perle naturale de la Brandul Miluna – Firma de bijuterii Cielo Venezia 1270. Coroana Miss România 2014 purtată de câștigătoarea Diana Cîrdei este din aur alb (18kt), are 1236 diamante (37 karate cu tăietură brilliant), 128 perle, Giuvaerul Cerului: tăietură briolette și este realizată de casa de bijuterii Cielo Venezia 1270 având o valoare foarte mare.

Leave a Comment