Google

Iată ce “isteţi” a emanat în Legislativul ţării judeţul Bacău!

Written on:februarie 3, 2016
Comments
Add One

cosmin necula dpt bc netCândva fieful “petroliştilor” şi al “pădurarilor”, păstorit (jefuit) de marea fami(g)lie condusă de Hrebeciuc şi gaşca, pardon şi compania, judeţul Bacău a ajuns de râs. Nici măcar hoţi cu ştaif nu mai are! În 2012, a trimis în Parlamentul României tot felul de specimene care mai de care mai hazlii. Nu degeaba spunea tot un parlamentar că orice candidat ar trebui supus unui control psihiatric obligatoriu. Şi controlul să fie pe bune, nu cumpărat. Dacă ar fi trecut pe la psihiatru, probabil nici jumătate dintre parlamentarii de Bacău aleşi în 2012 n-ar fi ajuns în Legislativul ţării. Calculul este făcut în varianta optimistă.

Dar să vedem câteva isprăvi ale hazliilor parlamentari de Bacău! Unul, pe numele lui de scenă politică, Lucian Şova, sigur ştiţi numele după junele care a mătrăşit multe milioane euro de pe la companiile de stat împreună cu Ponta, după cum spun procurorii, are ceva cu jurnalişti. Lucian Şova nu suportă, dom’le jurnaliştii! Domnu’ deputat, puţin derutat la o întâlnire surpriză cu niscaiva jurnalişti, a folosit nişte cuvinte mai de maidan. Probabil omu’ a crescut pe la marginea Bacăului şi de aici i se trage. Noi te sfătuim să nu te umfli atât în pene că “foncţia”, dom’ deputat, nu e pe viaţă. Sau s-o fi crezând în Marea Britanie şi e şi el vreun lord! În realitate e un individ ceva mai frustrat, fără multe merite care caută cu orice preţ respect. Exact ca un câine mai mare care îl muşcă pe cel mai mic, dar când vine un dulău începe să se gudure ca să nu fie, la rândul lui, muşcat. (O anchetă pe larg despre activitatea parlamentarilor de Bacău citiţi în ediţia tipărită a regionalului Informatorul Moldovei).

Important: Ziarul regional INFORMATORUL Moldovei poate fi găsit cel mai uşor la toţi factorii poştali din localităţile Moldovei, prin abonament lunar. Cel mai ieftin abonament pentru cel mai complex ziar!

Leave a Comment