Google

Iasul va gazdui, peste o luna, o importanta conferinta internationala pe tema aviatiei

Written on:octombrie 23, 2014
Comments
Add One

avionAeroportul Iasi a facilitat organizarea unei conferinte internationale pe tema aviatiei. „Viitorul Aviatiei in Europa de Est” va avea loc in intervalul 19-20 noiembrie la Iasi.

Organizatorul Conferintei „Viitorul Aviatiei in Europa de Est” din 19 – 20 noiembrie de la Iasi este o companie privata care impreuna cu parteneri locali organizeaza evenimente specializate in domeniul aviatiei, in diferite tari. Pentru a organiza la Iasi un astfel de eveniment, IC Aviation primeste sprijinul Asociatiei Aeronautice Romane, al Consiliului Judetean Iasi si al Aeroportului International Iasi.

Cu aceasta ocazie la Iasi vor veni participanti din toata Europa de Est si nu numai dar si invitati sau speakeri ce vor prezenta informatii de maxim interes pentru acest domeniu de activitate: reprezentanti ai companiilor aeriene, ai furnizorilor de echipamente sau servicii specifice, experti ai Comisiei Europene sau ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare. Evenimentul se adreseaza atat aeroporturilor cat si altor organizatii interesate in a dezvolta colaborari in domeniile specifice aviatiei: dezvoltarea de rute, turism, dezvoltare regionala, transport si conectivitate, securitate aeroportuara, protectia mediului, accesarea de finantari nerambursabile si asa mai departe.

Si-au anuntat prezenta delegatii din partea TAROM, Ryanair (Kate Sherry, Deputy Director Route Development), Menzies Aviation, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Autoritatea Aeroportuara din Lituania – Lithuanian Airports Authority (Jurate Baltrušaitytė, Commercial Director), Prague Airport and Czech Airlines (Michal Pozar, Member of Board), Aeroportul din Vilnius (Mangirdas Šapranauskas – Head of Aviation Services) si asa mai departe.

Mai multe detalii despre Conferinta se pot afla de pe pagina oficiala a evenimentului:  http://ic-aviation.com/future-aviation-eastern-europe-about/ si de pe pagina de Facebook dedicata: https://www.facebook.com/events/381441528676765/

Leave a Comment