Google

Iaşi /Cumetrie la Primărie

Written on:mai 13, 2018
Comments
Add One

Organizaţia PSD Iaşi îl acuză pe primarul Mihai Chirica de faptul că refuză convocarea consilierilor într-o şedinţă ordinară, afirmând că are drept priorităţi „participarea la diverse evenimente festive şi transmiterea de scrisori lacrimogene ieşenilor”. Organizaţia mai spune că a tras un semnal de alarmă asupra unor proiecte foarte importante pentru comunitate, care nu şi-au făcut până acum loc pe ordinea de zi a şedinţelor Consiliului Local Iaşi, probabil, din cauza multitudinii de „proiecte imobiliare susţinute de primarul Mihai Chirica şi echipa de cumetrie de la Primăria Iaşi”.

“PSD Iaşi constată lipsa de interes a domnului primar Mihai Chirica de a convoca consilierii locali într-o nouă şedinţă ordinară a deliberativului ieşean. Se pare că domnia sa continuă să respecte un calendar personal, care are drept priorităţi participarea la diverse evenimente festive şi transmiterea de scrisori lacrimogene ieşenilor”, transmite organizaţia printr-un comunicat de presă.

PSD Iaşi precizează că mesajul transmis lui Mihai Chirica acum o săptămână a fost foarte clar şi că organizaţia este deschisă unui “parteneriat corect şi transparent”. Continuare in editia print a regionalului Informatorul Moldovei din 16 mai 2018.

Leave a Comment