Google

I-a trecut gustul de peste

Written on:septembrie 15, 2014
Comments are closed

Ape mioritice copyPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, doi bărbaţi care pescuiau in fluviul Dunărea fără a deţine documentele necesare desfăşurării acestei activităţi.

La sfarşitul săptămanii trecute poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia combaterii braconajului piscicol cu şalupa CLASS 316, au depistat pe fluviul Dunărea, in zona Priza Dunării, doi bărbaţi care desfăşurau activităţi de pescuit.

Cei doi bărbaţi, cetăţeni romani, in varsta de 37 respectiv 38 ani, pescuiau dintr-o barcă de fibră, la care aveau ataşat un motor, cu ajutorul a două plase de pescuit tip setci, cu lungimea totală de 265 m, laţimea de 2,5 m şi mărimea ochiului de 45 x 45 mm.

In urma verificărilor specifice efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi nu deţin documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial.

Colegii noştri au reţinut cele doua plase de pescuit, in valoare de 3.500 de lei, in vederea confiscării şi au intocmit pe numele bărbaţilor dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit.

Sorry, the comment form is closed at this time.