Google

Hrusca revine in Romania

Written on:decembrie 7, 2014
Comments
Add One
hrusca afis22 si 23 Decembrie 2014 – ora 20:00, Teatrul National
Hrusca revine in Romania in decembrie pentru un turneu national! Luni 22 dec. si marti 23 dec. orele 20:00 Teatrul National Iasi Hrusca revine in tara natala in luna decembrie, pentru a le oferi fanilor un turneu national! Pentru a readuce magia sarbatorilor in inimile romanilor, simbolul colindului romanesc va sustine o serie de concerte de Craciun in mai multe orase din Romania.
Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara Ninge Linistit, Linu-i Lin, Sfanta-i Sara de Craciun dar si Ruga Pentru Parinti vor fi cantate live de catre cel mai indragit colindator! Pentru ca nu putea sa ocoleasca Bucurestiul, Hrusca va concerta la mijlocul lunii decembrie si la Sala Palatului. Lista celorlalte localitati in care colindatorul va ajunge in luna decembrie va fi data publicitatii in curand.
Stefan Hrusca s-a nascut pe 8 decembrie 1957 in localitatea Ieud din Maramures si este unul din cei mai apreciati interpreti romani de folk. A cucerit publicul mai ales prin superbele coinde pe care le interpreteaza ca nimeni altul. A debutat in anul 1981 la Cenaclul Flacara, iar in urmatorii trei ani a sustinut deja 1000 de spectacole (impreuna cu cenaclul). Din 1991 s-a stabilit la Toronto in Canada dar in fiecare iarna vine in Romania pentru o serie de concerte de Craciun.
Pentru romani, acest turneu este o invitatie a “Dascalului de colinde” (cum a fost supranumit Stefan Hrusca de catre poetul George Tarnea) sa pretuiasca valorile si traditiile autentice. “Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc – de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind” declara Stefan Hrusca…(Rep. Ciprian Panagachi)
Pret bilet : 60 , 80 ,100 lei…

Leave a Comment