Google

Hoțul strigă hoții

Written on:octombrie 7, 2019
Comments
Add One

Mulți bani negri au curs la europarlamentare, peste un milion de voturi au fost furate însă totu-i bine și frumos că suntem în România și, de ce nu, în Europa.

Europa, liberalii români și toată opoziția din România, toți s-au arătat scandalizați de „problema” Rovanei Plumb. Cu aceleași „probleme” au venit pentru a fi numiți comisari europeni cetățeani din Franța, Ungaria și din alte țări ale Europei „democrate”, unde statul de drept și Justiția sunt respectate …cu sfințenie. Asta spun ei ca să audă cei neinformați. Rovana Plumb și candidatul Ungariei au fost respinși, în timp ce restul au fost acceptați. Asta da egalitate în drepturi!

Practic, atât în România cât și-n Europa vedem proverbul românesc „Hoțul strigă hoții”. Rovana Plumb a trezit suspiciuni în Parlamentul European din cauza împrumutului său cu care a finanțat PSD în campania electorală la europarlamentare. Ea nu este însă o excepție. Spre deosebire de Plumb, unii dintre ei nici măcar nu și-au trecut împrumuturile în declarația de avere sau refuză să spună de la cine au luat banii. Cu mici excepții, cei mai mari candidați-sponsori au venit la partid cu banii altora.

Cazul Rovana Plumb ​nu este singular, diferența este că politicienii de la alte partide și-au primit banii înapoi de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) și și-au putut onora împrumuturile. Această atitudine din partea unei instituții a statului de drept român e curioasă cel puțin dacă nu chiar ilegală. Unii însă nici măcar nu le-au menționat în declarația de avere, astfel că nu se știe public cine a sponsorizat de fapt campania electorală a unor partide.

O consilieră locală de la Focșani a dat Partidului Național Liberal doar 1,4 milioane lei. Continuare în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei. Nu ratați ediția de miercuri unde găsiți dezvăluiri senzaționale.

Leave a Comment