Google

Hoti si „drogangii” dupa gratii

Written on:ianuarie 17, 2014
Comments
Add One

puscarie aÎn această săptămână, polițiștii vasluieni au pus în aplicare patru mandate de executare a pedepsei închisorii.  

– Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui l-au identificat pe C. Alexandru, de 21 ani, din comuna Tătărăni, pe numele căruia, Judecătoria Huși a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă comisă în luna august 2013, dintr-o anexă a unei locuinţe. A fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

– Tribunalul Bacău a emis pe numele lui C. Ștefan, de 53 ani, din municipiul Bârlad, mandat de executare a pedepsei de 1 an închisoare. Acesta, în anul 2011, pe când locuia temporar într-un imobil de pe raza județului Bacău, a deținut fără drept, pentru consum propriu, cantitatea de 1151,70 grame cannabis. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui au reușit identificarea și reținerea acestuia pe raza localității de domiciliu. Bărbatul a fost condus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

– Alți 2 tineri din municipiul Vaslui, cunoscuți cu antecedente penale, H. Ionuț, de 26 ani și M. Viorel, de 33 ani, din municipiul Vaslui în cursul anului 2012 au comis o infracțiune de furt calificat. Judecătoria Vaslui a emis pe numele celor doi mandate de executare a pedepsei de câte 1 an închisoare. Acestea au fost puse în aplicare de către polițiștii de investigații criminale, care i-au identificat pe raza localităţii de domiciliu și i-au condus la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepselor.

Leave a Comment