Google

Hot de temut la 28 de ani

Written on:aprilie 14, 2014
Comments
Add One

talharUn bărbat de 28 ani, din municipiul Bârlad, a fost identificat și reținut de către polițiștii de investigații criminale bârlădeni pentru furturi din societăți comerciale .  Acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad au desfășurat mai multe acțiuni pe linia combaterii furturilor.

În urma activităților desfășurate, la data de 11.04.2014 a fost identificat și reținut E. Ionel, de 28 ani, din municipiul Bârlad. Acesta, în ziua de 09.04.2014, a intrat într-un restaurant din localitate. A intrat fără drept într-un birou, de unde a sustras două telefoane mobile, pe care le-a vândut în scurt timp unei persoane din zona Pieței Agroalimentare din municipiul Bârlad.

Polițiștii au mai stabilit că E. Ionel, în ziua de 13.02.2014, a sustras mai multe produse dintr-o societate comercială de pe strada Primăverii din municipiul Bârlad. Acesta a luat bunurile respective de pe rafturile magazinului, după care a părăsit incinta fără a achita contravaloarea acestora.

Prejudiciul creat în urma săvârșirii celor două infracțiuni este de 975 lei și a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite părților vătămate.

Pe numele lui E. Ionel polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore și a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad. Instanța a admis propunerea parchetului și a emis mandat  de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru furt, fiind liberat din penitenciar în cursul lunii februarie a.c.

Leave a Comment