Google

Hot de portofele la numai 17 ani

Written on:iulie 28, 2014
Comments
Add One

vascar vs catusePolițiștii au prins în flagrant un tânăr, în vârstă de 17 ani, din municipiul Bârlad care a sutras un portofel de la o femeie, aflată într-o piață din municipiul Bârlad.

În ziua de 25.07.2014, în urma unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de tâlhărie și furturi din buzunare în zona unei piețe din municipiul Bârlad, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au prins în flagrant pe M. Didi, de 17 ani, din municipiul Bârlad, imediat după comiterea unui furt. Tânărul, profitând de neatenția unei femei de 51 ani, i-a sutras dintr-o sacoșă un portofel care conținea suma de 33 lei, după care a părăsit în fugă locul faptei. A fost urmărit de către polițiști, care l-au reținut, suma sustrasă fiind găsită asupra sa.

Acesta a fost reținut de către polițiști pentru 24 ore, iar în ziua de 26.07.2014, prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, s-a instituit măsura preventivă a controlului judiciar, acestuia interzicându-i-se să părăsească localitatea de domiciliu. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru același tip de fapte, fiind liberat din penitenciar în cursul acestui an.

Leave a Comment