Google

Hienele au împărțit stârvul numit România

Written on:decembrie 30, 2020
Comments
Add One

Se încheie un an greu pentru cei mai mulți dintre români. A fost ușor și profitabil pentru gașca de penali, cu pompele funebre și barurile și amantele care au ajuns, cu sprijinul nemijlocit al Occidentului, la Putere. Recent au împărțit puterea așa cum împart hienele mortăciunile, pentru a înfuleca hălci cât mai mari din țara în care se hoția la nivel înalt este premiată.

Sunt însă și oameni de valoare în România secolului 21. Așa cum au fost dintotdeauna. Aceștia văd realitatea cruntă și protestează atât cât au posibilitatea. Aceștia refuză să meargă cu turma și să se lase încălecați. Judecători, înalte fețe bisericești, avocați, oameni de știință, profesori ies din când în când public și arată adevărata realitate nu cea cosmetizată de presa cumpărată de șprițangiul Orban și trădătorul Iohanis.

Judecătoarea Adriana Stoicescu critică, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, negocierile dintre PNL, USR PLUS și UDMR pentru împărțirea funcțiilor în viitorul guvern și îi aseamănă pe politicieni cu „imaginea hienelor împărțindu-și un stârv”. Adriana Stoicescu face trimitere, în mesajul său, și la umilirea Justiției de către politicieni.

„Imaginea hienelor împărțindu-și un stârv… O poză cât un milion de cuvinte, în care, cu zâmbete mijite pe sub măștile de bășcălie, fiii securiștilor și torționarilor bunicilor și părinților noștri își împart ce a mai rămas din țară. Limita abisului în care ne prăbușim de 30 de ani nu se mai vede. Cu un cinism rar, dezinvolt și sigur pe el, politicianul român, indiferent de numele partidului care îl primește grijuliu, are un singur scop: să se îmbogățească rapid, să stea cocoțat la putere în așa fel încât el și urmașii urmașilor lui să doarmă liniștiți. Cu mâna pe putere, să învârtă bani și legi, să lege oamenii care nu îi sunt pe plac, apoi să se retragă la o bătrânețe liniștită, zâmbind superior în timp ce își primește pensia, un mizilic față de ce va fi reușit să fure până atunci”, spune Adriana Stoicescu.

Continuarea o citiți în ediția tipărită a ziarului regional Informatorul Moldovei.

Leave a Comment