Google

Halucinant! Procurorii nu prezintă dovezi dar cer încătușarea unui cetățean al României democrate!

Written on:ianuarie 11, 2018
Comments
Add One

În ce țară trăim? Citind motivarea unei judecătoare în cazul celebrului medic Lucan de la Cluj orice neinițiat înțelege o chestie foarte clară: procurorii nu arată cu documente că echipamentul, despre care au spus la televizor că a fost folosit ani la rând la clinica privată a acestuia, dar este al Institutului de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca, e bun public. Reputatul medic Lucan demonstrează însă cu acte că aparatul este al său și a fost primit ca donație. Cine minte și ce interese există în acest caz?

E clar că nu trece o zi fără să explodeze bombe de presă dinspre cei care ar trebui să fie oameni ai legii nu „surse” pentru presă. Probabil n-au altă ocupație procurorii de la DNA, DIICOT și Parchete decât să emită bombe de presă și să manipuleze poporul cu aceste bombe, dar mai grav de atât e că nenorocesc oameni pe viață cu bombele lor.

Una dintre bombe a explodat recent și sună cam așa: procurorii au deschis dosar penal medicului Lucan de la Cluj pentru că ar fi folosit în interes propriu, la clinica privată proprie, un echipament din dotarea Institutului de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca. Mai mult de atât, procurorii spun că în perioada 2007-2009 medicul ar fi jefuit Institutul cumpărând cu bani publici materialele necesare utilizării echipamentului în cauză.

Bomba bombelor însă vine acum de la o judecătoare care a respins cererea procurorilor privind arestarea medicului Lucan. Judecătoarea motivează simplu hotărârea adoptată în acest caz. Domnia sa scrie în motivare că procurorii nu au adus acte care să dovedească faptul că acel aparat e proprietatea Institutului de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca și nici documente care să arate că medicul ar fi cumpărat materialele necesare cu bani publici jefuind Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca. Judecătoarea continuă arătând că nici așa zisul prejudiciu nu a fost calculat folosind anumite date certe, ci utilizând un număr de pacienți care ar fi fost tratați cu acel echipament. Numărul de pacienți ar fi fost înmulțit cu o sumă oarecare și a rezultat presupusul prejudiciu. De unde au luat procurorii suma de 5 milioane lei și cum au constatat ei că aparatul este al Institutului de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca?

E halucinant ce se petrece în România anului de grație 2018. Poliția comunistă e minciună pe lângă poliția capitalistă. Statul comunist era copil pe lângă statul dominat de procurori pe care l-a inventat, după cum spun unii, fostul președinte Traian Băsescu. O trage și el însă din plin tocmai de la statul dominat de procurori. A luat-o prin fratele său, apoi prin madam Udrea poșetă scumpă și prin alți apropiați. O poate lua și el personal dacă deranjează pioni importanți ai statului dominat de procurori.

Că-i vinovat sau nu medicul de la Cluj va spune instanța de judecată, problema e modul cum se pronunță și declară vinovat procurorii un cetățean, înainte de a exista o hotărâre judecătorească definitivă. Vom reveni.

Leave a Comment