Google

Guvernul Orban a demis noaptea ca hoţii un reputat cercetător

Written on:decembrie 29, 2019
Comments
Add One

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu susţine că ministrul Agriculturii l-a demis pe Costel Vânătoru de la şefia Băncii de Gene „noaptea ca hoţii”, pentru a lăsa locul de director la AFIR unui liberal.

„Noaptea, ca hoţii, un alt membru incompetent al Guvernului ruşinii Orban, de data asta sinistrul Agriculturii, a decis înlocuirea d-lui Costel Vânătoru din funcţia de director al Băncii de gene Buzău (aşa cum este Cunoscută). Este un proiect de importanţă naţională, presupune selectarea şi conservarea a zeci de mii de seminţe ale soiurilor din România, iar domnul Vânătoru este cel care a visat, a înfiinţat şi are toate datele ştiinţifice să împlinească misiunea acestei bănci”, a spus Romașcanu după demiterea lui Vânătoru.

Acesta susţine că cel numit în loc ”nu are nicio vină”.

”Ce facem când trebuie să distrugem ceva? Luăm omul bun şi punem altul. De data asta, cel numit în loc nu are nicio vină, locul de eliberat era cel de director AFIR unde trebuie adus omul liberal, căci PeNeLizare să fie dacă o cer interesele partidului…”, a mai spus Romaşcanu

Băieţii deştepţi din Guvernul PNL, profesioniştii, concurează bancurile cu Bulă

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda reacţionează sarcastic la două dintre măsurile luate de PNL în ultimele zile. Fostul şef al Comisiei SRI din Parlament afirmă că românii au de suferit de pe urma „măsurilor aiuristice” luate de actuala guvernare.

„Baietii destepti din Guvernul PNL, profesionistii, concureaza bancurile cu Bula.

Au taiat pensiile speciale, majorandul-e; fac a treia rectificare bugetara, care este ilegala; ieftinesc combustibilul, scumpindu-l…!

Leave a Comment