Google

GALA PREMIILOR IN INDUSTRIILE CREATIVE

Written on:noiembrie 26, 2014
Comments
Add One

eurodemos gala premiilor netKasta Morrely este o asociatie internationala culturala si de aparare a drepturilor omului, apreciata in presa internationala de specialitate ca autoritate in industriile creative, ce militeaza pentru dezvoltarea sustenabila a societatii democratice prin promovarea competentelor si calificarilor profesionale.

Asociatia culturala Kasta Morrely va organiza miercuri 26 noiembrie 2014, incepand cu orele 19:00, la Ateneul Tatarasi Iasi, „Gala Premiilor in Industriile Creative”, eveniment de recunoastere a valorilor din industriile creative. In cadrul acestui eveniment vor fi premiate branduri si organizatii internationale din industriile creative care prin activitatile lor contribuie la promovarea imaginii pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatii.

La editia din acest an a „Galei Premiilor in Industriile Creative” vor fi acordate premii pentru categorii precum: reclama si promovare, arta, moda, mestesuguri, design, muzica si artele spectacolului, radio, televiziune, publicatii etc.

Aceasta actiune culturala internationala se va bucura de prezenta a 28 de reprezentanti din 8 state partenere, promotori europeni ai industriilor creative si antreprenoriatului creativ.

Presedinte Kasta Morrely, Dame of Grace OSJ Knights of Malta, Diana Alexandroae

Leave a Comment