Google

Fură toți, bă‘, da‘ unii mai fac și pentru popor!

Written on:mai 19, 2019
Comments
Add One

Mulți cetățeni din țările Europei de Est, care au stat sub cizma roșie, au o vorbă înțeleaptă: „Furau și rușii, când eram cu ei, dar dădeau și la cei mulți…“.

În toată lumea se fură din bani publici, dar cu frână. Așa cum știe oricare muritor din România „democrată“, politicienii de după 1989 au furat de au rupt că altfel n-aveau acum averi incomensurabile. A venit momentul zero când România începe să construiască. Altfel spus, fură toți, oameni buni, dar unii au început de vreo doi-trei ani să dea și la cei mulți. Cei care au furat și n-au dat la cei mulți, ba dimpotrivă numai au luat tăind salarii, pensii, omorând mediul privat, coloana vertebrală a economiei într-o societate cât de cât normală, chiar dacă se dau capitaliști, urlă acum pe teme false. Ce înseamnă atacul asupra statului de drept? Care-i statul de drept? Acela care doar a luat de la cetățeni în folosul politicienilor care se aflau în fruntea lui? Acela este statul de drept, băi muhaielelor care ieșiți acum cu bâte și topoare împotriva unor semeni la mitinguri autorizate conform legii?

Ori poate statul de drept înseamnă să arunci câte un leu unei categorii sociale care a construit România. Asta da, democrație, fraților! E democrația impusă și de Hitler. Și el voia să scape de pensionari, de invalizi, de femei care nu pot naște specia ariană.

Fură toți, bă‘, dar dacă unii dau și la cei mulți salarii decente, pensii care să asigure un nivel relativ bun de trai pentru cei care au muncit la construcția României în condiții grele, lăsați-i bă‘ să facă treabă și dacă se „duc în cap“, dacă nu vor mai avea bani, mor politic și social „pe mâna lor“. Cum să promovezi minciuna la rang de adevăr? Un semianalfabet se duce în mijlocul țăranilor pe un drum asfaltat și se laudă că Guvernul PSD a alocat bani pentru scoaterea satului din glod. Nu e jenant?

Ce poți să spui în fața evidenței? Ce le spui profesorilor, medicilor, funcționarilor publici, angajaților din mediul privat, mediului privat, locuitorilor de la sate și orașe care primesc subvenții guvernamentale ca să producă legume și sprijin consistent pentru a lucra terenul strămoșesc și societății în ansamblu? Doar minciuni. Neavând argumente folosesc bâtele, scandalurile și manipularea. Grea soartă îi așteaptă pe români dacă vor „pune botu‘“ la toți analfabeții mincinoși care urlă acum că ei sunt inventatorii democrației. Ur(n)ma alege, însă rațiunea stă trează, România n-a căzut în genunchi și nu cade chiar dacă are în dotare mulți trădători de neam și țară. Până data viitoare să ne ferim de bâtele haidamacilor plătiți și de banii murdari ai trădătorilor! (Informatorul de serviciu)

Leave a Comment