Google

Funcția înlocuiește educația?

Written on:septembrie 8, 2021
Comments
Add One

Un „mare om, mare caracter”, din cauză că e inspector pe la Autoritatea Rutieră Română, filiala Vaslui, își permite să dea mizeria în drumul național, împuțind vecinii și făcând un focar de infecție.

Un inspector de la Autoritatea Rutieră Română, filiala Vaslui, ca mulți alții care aveau terenuri la drumul național spre Negrești ori le-au cumpărat, are o casă pe drumul național spre Negrești sau strada Călugăreni cum apare în nomenclatorul Primăriei Vaslui, aproape de ieșirea din oraș. Totul e bine și frumos până aici. Multe construcții din acea zonă așteaptă ca primăria să termine Planul Urbanistic General și să aducă zona în intravilanul localității.

Unii și-au construit case mai mari și mai „cool”, în timp ce alții au făcut și ei case mai „normale”. Acesta e un aspect neimportant. Destul de important e faptul că în zonă lipsește rețeaua de canalizare. Unii „orășeni” fără 7 ani de acasă au găsit soluția pentru apa menajeră ce provine din gospodărie. Șanțul de beton al drumului național a devenit canal colector pentru apa menajeră din gospodării. Situația este premeditată. În peretele șanțului, după cum am văzut la familia {erbezeanu, care deține o casă chiar la drumul național, apare o conductă care vine din curte. Pe acea conductă se scurg în șanțul drumului național mizeriile, pardon, apa menajeră, din gospodărie. Aici este un adevărat focar de infecție. „E un miros în toată zona de ești obligat să te închizi în casă”, ne spunea recent un vecin al „educaților” care dau mizeria în șanț.

E așa de scump oare de golit fosa? Ori e mai simplu să-ți bați joc de toți oamenii din zonă? Să crezi tu că ești „cineva” și faci ce vrei? Mai fac și alții de pe la guvern ce vor, dar vine și scadența. Când curge din acea conductă lichid toată devine puturoasă rău.

Individul în cauză ca mulți alții se fac că nu înțeleg, când sunt întrebați. Românul însă spune că e dăunător să faci pe prostul că riști să rămâi așa. Cei de la Mediu, care lucrau într-o sâmbătă după amiază la o chermeză serioasă în sediul instituției, încă se mai scarpină după ureche și mai așteaptă până să dea un răspuns pe care l-a solicitat redacția ziarului nostru regional. Vom reveni.

Leave a Comment