Google

Frumoasele Moldovei sunt KASTA MORRELY STARS 2014

Written on:noiembrie 30, 2014
Comments
Add One

kASTA MORREly netSaptamana trecuta, 21 de tinere din Bacau, Iasi, Botosani, Vaslui, Neamt, Suceava si Rep. Moldova s-au intrecut pentru a castiga titlul celei mai frumoase si elegante domnisoare din Moldova: KASTA MORRELY STAR.

Pregatite de catre specialistii multi calificati european Kasta Morrely, concurentele au defilat in 3 probe: Costume de vara Jolidon, tinute de zi si de seara Kasta Morrely & Delta Plan. Prezentatoarea evenimentului a fost Diana Cirdei – Kasta Morrely Star 2013.

Juriul a fost prezidat de pictorul Dan Cumpata, Presedinte Asociatia I-Art.

Mult ravnitul Trofeu KASTA MORRELY STAR 2014 a fost castigat de Laura Ungureanu din Vaslui, in varsta de 18 ani, 1.83m inaltime. „Este o mare onoare si sunt foarte mandra ca voi fi imaginea Brandului Kasta Morrely de acum. Nu ma asteptam sa castig. Ii multumesc Talidei Moreli pentru ca m-a indrumat pe acest drum si pentru ca prin intermediul ei am ajuns Kasta Morrely Star” a declarat emotionata si fericita Laura la incheierea concursului.

Laureatele Kasta Morrely Star editia a XI-a 2014 sunt:

Kasta Morrely Elegance – Cristina Harabagiu din Iasi

Kasta Morrely Beauty – Andreea Pintilie din Iasi

Kasta Morrely Glamour – Olga Paraschiv din Rep. Moldova

Kasta Morrely Grace – Diana Antoniu din Rep. Moldova

Concursul de eleganta si frumusete Kasta Morrely Stars, aflat la a XI-a editie, reprezinta conform traditiei o posibilitate gratuita si verificata de selectie, instruire si promovare in domeniul Modei si Artelor spectacolului pentru tinerele cu vocatie scenica.

Astfel castigatoarele si finalistele Kasta Morrely Stars 2014 vor defila in perioada 1-6 decembrie la Festivalul international de moda Bucharest Fashion Week, Miss Romania si Top Model Romania pentru importante case de moda din Romania, Italia, Elvetia, SUA s.a.

La Bucharest Fashion Week anul acesta Brandul KASTA MORRELY isi va prezenta cea mai recenta colectie de moda, intr-un moment traditional de Teatru de Moda®.

Leave a Comment