Google

Festival de oua incondeiate la Vaslui

Written on:aprilie 10, 2014
Comments
Add One

Afis NAIDINDevenită tradiție în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, cea de-a XI-a ediție a Festivalului de „ Ouă încondeiate. Icoane – Expoziție, Atelier, Vânzare” se va derula la Vaslui în perioada 12-13 aprilie.

Organizatorii, Consiliul Județean Vaslui, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, și Primăria municipiului Vaslui, consideră că susținerea elementelor de patrimoniu cultural imaterial și organizarea de manifestări culturale apreciate pentru ținuta artistică deosebită sunt elemente de care vasluienii iubitori de frumos și artă se vor bucura. Peste 20 de artizani din regiunea Moldovei și-au anunțat prezența cu exponate reprezentative pentru zona din care provin.

Încântat de căldura publicului vasluian, artistul Adrian NAIDIN a răspuns invitației Primăriei Vaslui, astfel că sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând cu ora 18.00, în foaierul Casei de Cultură, va susține un recital, alături de îndrăgita Corală FANTASIA, încununând astfel regalul vizual al tradițiilor.

Participarea în număr cât mai mare a iubitorilor de muzică și artă va confirma încă o dată că municipiul Vaslui este un oraș în care cultura este apreciată și pusă în valoare!

(Purtător de cuvânt, prof. Clitemnestra Geanina TOFAN)

Leave a Comment