Google

Eveniment cultural Kasta Morrely Kids-Zilele Municipiului Pașcani 2014

Written on:iulie 8, 2014
Comments
Add One

Zilele Municipiului Pascani 2Kasta Morrely este o asociaţie internaţională culturală, de apărare a drepturilor omului ce militează activ pentru dezvoltarea sustenabilă a societăţii democratice prin promovarea competenţelor și calificărilor în toate domeniile unde este necesară performanţa pentru bunăstare.

Kasta Morrely este apreciată ca autoritate mondială în industriile creative datorită conceperii și legalizării pentru prima dată în lume, ca ocupații recunoscute legal de stat, a meseriilor de Organizator Spectacole și Manechin, precum și pentru brevetarea noului gen artistic Teatru de modă. Specialiștii Kasta Morrely au elaborat și scris pentru a încununa această performanță și primele manuale de specialitate, conform ocupațiilor recunoscute de lege, ale Manechinului Calificat, Organizatorului de spectacole calificat şi Maestrului de Ceremonii Calificat.

În anul 2013 Asociația Kasta Morrely a fost recunoscută și în România ca autoritate internaţională în industriile creative, fiind premiată la Gala Romanian Fashion Awards 2013 cu Premiul special pentru crearea noului gen artistic Teatru de Modă®.

Kasta Morrely desfășoară cu rezultate recunoscute Programul de Leadership pentru Copii Kasta Morrely Kids, un BRAND CULTURAL UNICAT ÎN EUROPA și are ca scop dezvoltarea inteligenţei, capacităţii de comunicare şi autocontrolului la copii, prin implicare voluntară în artele spectacolului. Programul Kasta Morrely Kids este singura activitate culturală din România ce îndeplineşte criteriile de eligibilitate conforme cu legislaţia europeană pentru activităţi culturale de tineret şi copii.

Cu ocazia zilelor Municipiului Pașcani, brandul cultural Kasta Morrely Kids a organizat evenimentul cultural Zilele Municipiului Pașcani 2014 dedicat prosperității oraşului şi bunăstării cetăţenilor săi. Gazda evenimentului a fost Casa de Cultură a Municipiului Pașcani, iar programul evenimentului a cuprins alături de momentele artistice pregătite de specialiști multi-calificați în arte vizuale și momente de teatru de modă prezentate și apreciate anterior pe mari scene naționale și internaționale.

Evenimentul cultural Kasta Morrely Kids a fost deschis cu un moment de Teatru de Modă, marcă înregistrată și proprietate intelectuală Kasta Morrely, Poarta Timpului. Într-o formă și reprezentare scenică originală, a fost prezentată o retrospectivă a evoluției modei, ce ilustrează stiluri vestimentare din diferite culturi și epoci, pornind de la epoca pietrei și până la viitoarea glaciațiune.

Alături de Teatru de Modă, evenimentul cultural a mai cuprins coregrafii pe ritmuri de samba și cha-cha prezentate de membrii Kasta Morrely Dance, pregătite de performerul și expertul multicalificat european Corina Lapteş. O realizare demnă de menționat este faptul că membrii Kasta Morrely Dance au obţinut performanţe într-un timp foarte scurt prin folosirea de tehnici științifice de pregătire specifice numai savanţilor în ocupații din artele vizuale, de la Kasta Morrely. De asemeni, membrii Programului de Leadership pentru copii Kasta Morrely Kids au susținut și interpretat momente muzicale ce au adus publicului bucuria copilăriei.

Evenimentul cultural dedicat Zilelor Municipiului Pașcani 2014 s-a bucurat de prezența a 5 momente de teatru de modă, pregătite de creatorii noului gen artistic Teatru de Modă. Colecţiile prezentate fac parte din patrimoniul organizaţiei Kasta Morrely.

Teatru de Modă este un nou gen artistic, proprietate intelectuală Kasta Morrely, ce a apărut din necesitatea unor manifestări artistice ușor de înțeles pentru a răspunde cerințelor actuale de promovare a imaginii, brandurilor, tradițiilor și trendurilor în modă, prezentate într-o formă cultural artistică atractivă pentru toate categoriile sociale.

Astfel, în cadrul evenimentului membrii Kasta Morrely Kids au prezentat momentele de Teatru de Modă „Poarta Timpului, Teatru de Modă muzical „Lumea poveștilor„, Teatru de Modă „Panterele Kasta Morrely Kids„, Teatru de Modă „Pirații Kasta Morrely Kids, Teatru de Modă „Zeițele Egiptului, realizate sub îndrumareaexperților Kasta Morrely.

Momentul de Teatru de Modă “Poarta Timpului” a fost prezentat în premieră la festivalul internaţional de modă Bucharest Fashion Week şi vizionat global de multe ori pe Fashiontv. Momentul de Teatru de Modă „Zeițele Egiptului” a fost prezentat în premieră în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, unde membrii Kasta Morrely Kids l-au încântat și pe marele designer italian Roberto Cavalli, invitat special în cadrul acestui eveniment de marcă.

Ziele Municipiului Pașcani reprezintă pentru Organizația Internațională Kasta Morrely un eveniment la fel de important ca și pentru cetățenii Municipiului Pașcani. (Director Program Kasta Morrely Kids, Oana Ilașc)

Leave a Comment