Google

Era beat si n-a mai vazut drumul

Written on:aprilie 12, 2014
Comments are closed

bauturi spirtoase maimulte sticleDouă persoane au suferit vătămări corporale în urma implicării într-un accident de circulaţie provocat de un conducător auto care consumase băuturi alcoolice.

În seara de 10.04.2014, pe D.E. 581, pe un sector de drum situat în afara localităţii Banca a avut loc un accident de circulaţie.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au efectuat cercetarea la faţa locului şi au stabilit faptul că T.Vasile, în vârstă de 37 ani, domiciliat în satul Horoiata, comuna Bogdăneşti, conducea un autovehicul din direcţia Vaslui către Bârlad. Din cauza faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autovehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri din autovehicul: O.Dan, de 36 ani şi G.Victor, de 22 ani, ambii domiciliaţi în comuna Bogdăneşti. Cele două persoane au fost diagnosticate cu „policontuzii prin accident rutier”.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Sorry, the comment form is closed at this time.