Google

ELSACO participă la European Utility Week

Written on:octombrie 31, 2018
Comments
Add One

Reprezentanții Elsaco Solutions vor participa în perioada 6-8 noiembrie la European Utility Week 2018, eveniment ce se va desfășura la Viena.

European Utility Week este cea mai importantă platformă de business, inovare și informație ce conectează comunitatea de utilități inteligente și permite întâlniri cu experți, operatori de rețele, furnizori, consultanți, startup și integratori care acoperă întregul lanț valoric al sistemului smart. Evenimentul reunește peste 12.000 de vizitatori din întreaga lume, 450 de speakeri și 600 de expozanți. Ediția din acest an se focusează pe patru zone cheie ale energiei europene: Digitalizare, Decarbonizare, Piețe Energetice și Inovare. Printre soluțiile prezentate de reprezentanții Elsaco Solutions se numără:

  • ELSACO LoRa, NB-IoT și Sigfox – soluții smart metering și IoT industrial.
  • ELSACO SAM  – Smart All Meters:  permite citirea de la distanță a oricărui tip de contor (energie electrică, apă, gaz, energie termică), indiferent de producător, indiferent dacă este vorba de contoare de tip analogic sau digital.
  • ELSACO  CSS – soluție cybersecurity pentru companiile energetice și de utilități.

Produse și servicii: Cybersecurity, Sisteme SCADA / RTU, AMI / AMR, Facturare, Contorizarea Electricității, Contorizarea Gazului, Managementul datelor primite de la contoare, Contorizare apă, Soluții Smart Grid. (Andreea Govna – Manager Comunicare)

Leave a Comment