Google

Elevii din Negreşti s-au bucurat de „Magia Crăciunului”

Written on:decembrie 22, 2013
Comments
Add One

Negresti magia CraciunuluiMagia Crăciunului îşi întinde aripile peste întreaga lume şi astfel totul devine mai lin şi mai frumos…

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” din Negreşti, coordonaţi de doamna profesor Frăţiman Lăcrămioara,  se pregătesc cu momente artistice pentru a participa la competiţia dedicată sărbătoririi  Crăciunului.

La cea de- a patra ediţie a concursului „Magia Crăciunului”, desfăşurată la Casa de Cultură a oraşului Negreşti, s-au înscris   nouă echipaje bine pregătite, care au demonstrat încă o dată că sărbătoarea Crăciunului este un prilej de bucurie şi emoţie sufletească.

Câştigătorii acestei ediţii au primit diplome şi premii în bani, evidenţiindu-se astfel clasele a XI-a A , a XI-a B, a X-a E, a XII-a A, a IX-a B, a IX-a D şi a XII-a B.

Urmând exemplul colegilor mai mari şi elevii Şcolii Gimnaziale „Mihai David” din Negresti au participat, vineri, 20 decembrie, la Concursul „Magia Crãciunului“ – junior,  editia I , activitate organizată de doamna profesor Lãcrãmioara Frãţiman. La acest concurs s- au înscris şase echipe ai cãror concurenti au fost elevi ai claselor a V-a A, a V-a C, a VI-a B, a VI-a C, a VII-a C, a VII-a D.

Elevii au pregãtit momente artistice prin care au încercat sã transmitã mesajul acestei sãrbãtori prin cântec si dans. Câstigãtorii au primit diplome, dovedind cã sãrbãtoarea Crãciunului este o sãrbãtoare a inimilor si a bucuriei. „E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mântuitorului IIsus ne cuprinde sufletele şi le înnobileazã. Prin momentele artistice pregãtite, toţi concurenţii au încercat sã ne convingă cã trebuie sã pãstrãm gândurile bune si frumuseţea sufletului care strãluceşte în fiecare dintre noi. Fie ca Magia Sãrbãtorilor de iarnã, cu zvon de cântece si clopoţei, sã vã aducã fericire, sãnãtate şi sã vã umple inimile de liniste şi pace, iar în  anul care vine sã fim mai buni, mai înţelegători şi mai iubitori“, a declarat Lăcrămioara Frăţiman, organizatoarea acestor activităţi.

Leave a Comment