Google

Ei se fac că guvernează și omoară cu zile mii de români

Written on:octombrie 14, 2021
Comments
Add One

Zilele acestea se înregistrează aproape 500 de morți pe zi din cauza covidului. Alte câteva sute de români, bolnavi cronici, mor cu zile pentru că le este interzis accesul în spitalele de stat. E un bilanț „înfloritor” pentru Iohanis și îmbucurător pentru cei care l-au făcut președinte. Ce face Iohanis? Ce face „dreapta unită”? Se joacă de-a guvernarea. Cât mai rezistă poporul? Mult. Abia dacă s-a scandalizat pe facebook. Până va ieși pe străzi mai trec vreo două-trei-cinci nominalizări la „mișto”.

În intervalul 11.10.2021 (10:00) – 12.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 442 de decese (226 bărbați și 216 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Fostul șef de la PNL, fost șomer până să fie pus premier, Ludovic Orban îl critică acum pe Iohanis, spunând adevăruri pe care le-a ascuns când era în „cărți”. Abia acum spune adevărul Orban: „PNL este inamicul public numărul unu. Iohannis s-a prăbușit în încredere, iar orice om care intră pe pagina lui de facebook își dă seama care e starea românilor. În 3 luni a fost făcută praf coaliția de guvernare iar șansa de a se forma o coaliție este aproape nulă. Cineva o să dea socoteală pentru că a dat foc la țară. România și românii au fost lăsați fără apărare în fața pandemiei, a gravelor probleme economice și cineva trebuie să dea socoteală pentru că se întârzie cu fondurile europene.

Fac un apel la Iohannis să revină cu picioarele pe pământ , să renunțe la ambiții și la jocuri, să înțelegă că Romînia are nevoie de un guvern stabil. Să ofere soluții imediate la gravele probleme pe care le are România. Cine seamănă vânt, culege furtună”.

Leave a Comment