Google

Edili Abili

Written on:ianuarie 23, 2018
Comments
Add One

Personajul principal al episodului de astăzi este liberalul Dumitru Bouroș, primul gospodar al municipiului Bârlad. Este nimeni altul decât celebrul avocat bârlădean care l-a snopit în bătaie la alegeri pe mult mai titratul Adrian Solomon, deputat PSD, celebru pentru declarațiile sforăitoare pe care le face la tribuna Parlamentului.

Bârlădenii și-au pus mari speranțe în dom’ avocat mai ales că au trăit în epoca de tristă amintire a lui Titi Constantinescu, cel care, în loc să le asfalteze drumurile, construia Centru Spa și alte relaxări.

Dom’ Mitică a intrat la primărie și a început să facă valuri. În loc să-și atragă de partea sa adevărații profesioniști din instituție, a început cu manevrele. Aceștia au fugit ca potârnichile și nu s-au mai oprit decât în mediul privat pe salarii mult mai bune și fără frica de a fi chemați la bară de domnul avocat.

Sprijinul Consiliului Local este aproape nul pentru că opozția este puternică la Bârlad și chiar focoasa viceprimăriță de la PSD nu îl lasă pe dom’ primar să miște în front. Nu se știe exact care-i treaba, dar colaborarea strânsă dintre Dumitru Bouroș, care este liberal în unda rezonanței cromatice a numelui și viceprimărița Roxana Feraru de la PSD nu este văzută cu ochi buni de cei din organizația județeană a PNL, dar nici de doamna Bouroș. (Talibanul de Serviciu)

Leave a Comment