Google

E din ce în ce mai bine!

Written on:martie 22, 2021
Comments
Add One

Zilele acestea, în România, s-au înregistrat aproape 1.400 de pacienți internați la ATI, iar sistemul e deja blocat, mulți pacienți așteptând pe holuri eliberarea unui loc la ATI… Iar Iohannis afirma anul trecut, mai exact, în 27 octombrie 2020, că sunt 3.065 de paturi la ATI …?

În aceste condiții, singura soluție a lui Cîțu este „să facem o inspecție în fiecare spital zilnic”, probabil, ca să nu le ducă cineva acasă… Mai spune și că este ”sigur că vom ajunge la 1.600 de paturi în curând”. Oare nu trebuia ca deja de 1 an, de când a început pandemia și ’mnealui e la guvernare, să se preocupe de creșterea numărului real de locuri la ATI? Oare inspecțiile le (mai) lipsesc de ”pe cap” celor care lucrează la ATI?! și oare ce s-a întâmplat cu cele 3065 de paturi de ATI anunțate de Iohannis toamna trecută, dacă acum, ”guvernul meu” se chinuie să ajungă abia la 1.600? Or fi fost 3.065 de paturi ”de campanie”? Campanie electorală, bineînțeles!

și ca guvernarea ”guvernului meu” să fie” perfectă”, chiar ”fantastikă”, madame Turcan a comunicat recent, în timp ce purta o haină de peste 1.000 de Euro (!), că sporurile care există ”în primul rând, în sistemul de sănătate și în sistemul de justiție”, ”ar trebui reevaluate”, căci” sunt categorii ocupaționale pentru care nivelul sporurilor reprezintă 85%, ceea ce este foarte mult.” Așadar, inclusiv personalul medical de la ATI câștigă prea mult, în opinia madamei!

În concluzie: cu ”guvernul meu” ne merge tot mai ”bine”! Doamne ajută!

Leave a Comment